Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä
Tilaus- ja toimitusehdot koskevat Musiikkitalon tuoteverkkokauppaa osoitteessa kauppa.musiikkitalo.fi (myöhemmin “verkkokauppa"). Verkkokaupan käyttö edellyttää Asiakkaalta näiden ehtojen hyväksymistä. Verkkokaupan toiminnasta vastaa Helsingin Musiikkitalo Oy (myöhemmin “Musiikkitalo”). Verkkokaupassa asiakkaan henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön ja Musiikkitalon Henkilötietojen käsittelyä koskevien periaatteiden mukaisesti.

Saatavuus
Verkkokaupasta ostettavissa olevat tuotteet ovat pääsääntöisesti saatavissa. Joissain tapauksissa tuote saattaa saldovirheen vuoksi olla loppunut, jolloin Musiikkitalon asiakaspalvelu ottaa yhteyttä ja sopii asiakkaan kanssa tilaukseen tehtävistä muutoksista tai sen peruuttamisesta.

Tilaaminen
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Musiikkitalo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Alle 18-vuotias ei saa tehdä tilausta ilman huoltajan suostumusta.

Asiakas vastaa toimitustavan, toimitusosoitteen ja tilauksen tietojen antamisesta oikein tilausvaiheessa. Tilauksen maksamisen jälkeen Musiikkitalo lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen tilauksen tiedoissa syötettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Mahdollinen voimassa oleva alennuskoodi tulee syöttää ja aktivoida ostoskorissa ennen tilauksen maksamista. Tilausta kohden voi käyttää vain yhden alennuskoodin, eikä alennuskoodeja voi lisätä tilaukselle jälkikäteen.

Toimitus
Musiikkitalo käyttää postitse toimitettavien tilausten lähettämiseen Posti Oyj:n palveluita. Verkkokauppatilauksia toimitetaan vain Manner-Suomeen. Toimitusaika tilauksen tekemisestä on noin 5 arkipäivää. Postin kautta toimitetut lähetykset ovat noudettavissa 7 päivän ajan lähetyksen saapumisesta Postin noutopisteeseen.

Tuotteen toimituskulut maksetaan tilauksen maksamisen yhteydessä.

Tilauksen voi myös noutaa Musiikkitalon infosta sen aukioloaikoina, jos toimitustavaksi on tilauksen tekemisen yhteydessä valittu nouto Musiikkitalon infosta. Musiikkitalon aukioloajat voi tarkistaa Musiikkitalon verkkosivuilta. Noutotilaus tulee noutaa 7 päivän kuluessa siitä, kun tilauksen on ilmoitettu olevan noudettavissa.

Palautukset
Etäkaupassa asiakkaalla on lain määräämä 14 päivän palautusoikeus alkuperäiskuntoisille ja myyntikelpoisille tuotteille. 14 päivän palautusaika alkaa, kun tuote on noudettu Postin noutopisteestä tai Musiikkitalon infosta.

Palautetun tuotteen tai tilauksen toimituskuluja ei hyvitetä.

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen laita viestiä osoitteeseen: kauppa@musiikkitalo.fi 

Maksutavat ja maksupalvelutarjoaja

Maksutapoina käyvät yleisimmät verkkopankit, luottokortit ja MobilePay. Tilaus tulee maksaa verkkokaupassa tilausta tehdessä, tilauksia ei voi maksaa niiden noutamisen yhteydessä. 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com